Buvikportalen

25.06.2013 11:51

 

 

Buvik Songlag, som fyller 70 år i 2014, har sendt buvikportalen noen bilder og tekst etter siste helgs sangerstevne.

Vi har nylig vært på (21. - 23. juni) sangerstevne arrangert av KORissa, i Rissa kommune. Dette har vært en fantastisk opplevelse for Songlaget. Vi opptrådte på Reins Kloster, hvor også fire andre kor opptrådte. Etter en vellykket opptreden, fikk vi mye skryt om våre bidrag:

Brudemars, Liten Fuggel, Ida's Sommarvisa & Vømmøldalens siste vår.

Det var nervepirrende å opptre som kor nr. 2, da vi skulle synge etter Strindheim blandakor (som er over 30 medlemmer flere enn oss). Nervene tok ikke overhånd til Buvik Songlag. Flere av tilskuerne, inkludert en dirigent fra et annet kor skrøt over sangkvaliteten hos Buvik Songlag. Dette på tross av at vi var så få. (13 personer)

Planen videre er å få rekruttere flere personer til koret. Vi er på det meste kun 20 medlemmer, som dessverre er et minus for oss. Vi har nå laget en facbook-side som er åpen for alle, og administreres av oss i Buvik Songlag. Her kan alle holde seg oppdatert over aktivitetene som skjer hos oss i koret.

Om oss:

Buvik Songlag er et blandakor fra bygda Buvika i Skaun kommune. Koret ble stiftet i 1944 og blir dirigert av Jovna Dunfjell. Vi er omtrent 20 medlemmer i alle aldre.

Vi er et blandakor som øver hver tirsdag fra kl. 19.00-21.30 i Skaunhallen.
Utover høsten har vi virkelig noe stort på gang, og derfor vil vi gjerne ha med flere på lasset! Det er ingen audition for å være med, og en trenger heller ikke å ha erfaring med kor fra før.

Temaet vi jobber med nå er:
Norsk på Norsk = Norsk musikk.

Etter dette ser vi fram til 70 årsjubileet til Buvik Songlag i 2014.

Link med to av våre opptredener på korstevnet i Rissa

https://www.youtube.com/watch?v=VV_9YvlP2R4

https://www.youtube.com/watch?v=DOkt_Qr1dQA
 


 

Link: https://www.buvikportalen.net/diverse/nyheter/400-buvik-songlag.html